Informare

Va anunt ca lipsa posturilor din ultimele zile s-a datorat unei erori  facute de Everfresh in persoana (adica de catre mine), mai bine zis, am dat putin peste cap calculatorul si a trebuit sa apelez la un specialist pentru remedierea gafei. Stiu ca v-ati intrebat ce s-a intamplat cu  mine, pentru ca nu se poate sa lipsesc atat de mult fara vreun motiv. Acesta a fost motivul.

Specialistul, caruia vreau sa ii multumesc pe aceasta cale, face parte din echipa Altex Atrium Mall – Arad si se numeste Alex.

Recomand tuturor  magazinele Altex si mai ales cel din Atrium Center Arad,  unde eu am mers destul de des in ultima vreme, pentru a achizitiona tot felul de accesorii si produse IT si am fost servita si sfatuita intr-un mod exemplar de catre echipa Altex.

Cum spuneam mai devreme, noul meu laptop, care a fost pregatit “exemplar” la livrare de catre Alex (avand un program preinstalat din fabrica, care a fost instalat in totalitate chiar in magazin), eu mergand acasa cu el functional, a fost dat putin peste cap de catre mine, prin stergerea unor  fisiere importante.

Desi mi s-a spus sa salvez programul (care este cu licenta) pe niste dvd-uri, pentru cazul in care trebuie reinstalat, eu nu am facut asta, pentru ca il aveam doar de cateva zile si nu avusesem inca  timp.

Am mers la magazin pentru a cere ajutorul in reinstalarea programului si totul s-a  rezolvat foarte repede si bine. Nu ma asteptam sa fiu servita atat de bine si ajutata astfel in Romania, unde  lumea este cam  plictisita la locul de munca. Dar se pare ca nu peste tot este asa.

Multumesc din nou Altex.

 

Later edit:

Se pare ca am deschis o noua categorie odata cu acest post. Sper sa va ajute “recomandarile” mele.

Toata lumea stie ca eu cunosc  raioanele si rafturile din toate magazinele si daca ma nemultumeste ceva scriu mail-uri peste mail-uri, pentru a incerca sa schimb lucrurile. Spre surprinderea voastra, va spun ca un mail la ‘ relatii clienti’ cand e cazul, poate rezolva o problema . Iar daca vad ceva care ma multumeste, recomand cu caldura tuturor, cum am facut si in acest caz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply