In cateva cuvinte

Nu prea inteleg relevanta unei descrieri, dar poate ar fi bine sa pun cateva lucruri pe “foaie” pentru cei care vor citi si care sunt interesati. Printre numeroasele pasiuni de care nu prea am timp datorita serviciului, se numara calatoriile si fotografia. Rasfoiesc frenetic ghidurile de calatorie si imi pun mereu in plan sa vizitez cutare si cutare tara; imi place sa calatoresc si sa descopar lucruri diferite de cele cu care sunt obisnuita astfel incat ghidurile reprezinta lectura perfecta pentru o impatimita cum e subsemnata.

De asemenea, imi place sa citesc si de obicei, o fac de la coada la cap (asta insemnand ca citesc intai finalul, si nu glumesc cand spun asta). Printre autorii pe care ii indragesc se numara surorile Bronte , Jane Austen, Lev Tolstoi, Fiodor Dostoievski, Charles Dickens, Honore de Balzac, Ionel Teodoreanu, Mihail Drumes. Ascult Celine Dion , James Blunt, Sarah Brightman, Andrea Bocelli, Laura Pausini, Eros Ramazzotti. Imi doresc sa invat ceva nou si util in fiecare zi si cred ca trebuie sa ne schimbam si sa evoluam mereu. Am descoperit ca am o pasiune pentru gatit si incerc sa le fac celor dragi bunataturi de fiecare data cand am ocazia. Sunt mereu in cautare de retete noi si astfel am descoperit blogurile culinare, pe care le citesc cu placere. As face si sport mai mult daca as avea timp, e important sa fim sanatosi si sa facem miscare.

Ma pasioneaza decorarea casei mele nu doar pentru aspect, ci si pentru ca lucrurile din jurul meu sa fie cat mai utile. Imi place sa vizionez filme, iar uneori o fac nu pentru poveste, ci pentru a vedea noutatile din diferite domenii care ne sunt dezvaluite uneori sau pentru a ne aminti cum a fost altadata, daca ne referim la marile capodopere cinematografice de la inceputurile acestei mari industrii. De-a lungul ultimilor ani am descoperit foarte multe lucruri care cred ca merita impartasite si cum tehnologia ne-o permite acum, cred ca un blog este ideal pentru a face asta.

Leave a Reply